Veldmedewerker

Amersfoort, Nederland
Vacature is vervallen
68 dagen geleden Tijdelijk
Deeltijd
Categorie: Wetenschappelijk Onderzoek
Branche: -
Uren per week: 24 - 38
Ervaring: -
Opleidingsniveau: -

Jij wil niks liever dan samen met andere vak enthousiastelingen in de buitenlucht ontdekken welke historie zich onder de grond bevindt! Archeologie is jouw passie en je geniet van de aarde tussen je handen, de warmte van de zon en de verwachting dat je elk moment iets kunt ontdekken! Jij wil dan ook niets liever dan als veldmedewerker aan de slag!

Dat komt mooi uit, want wij zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste (senior) veldmedewerkers en archeologen (in spé) voor opgravingen In Nederland en België. Geen zin om elke dag uren op en neer te moeten rijden? Dat begrijpen wij! Wij zorgen ervoor dat jij samen met je collega’s op locatie een goede nachtrust krijgt. Liever dicht bij huis werken? Geen probleem! Op basis van jouw wensen gaan wij graag op zoek naar passend werk!

Werken bij Alef Groep als veldmedewerker bied je in ieder geval:
• Geld.
• Meer geld in de vorm van reiskostenvergoeding, vakantiegeld en extra vergoeding bij overnachting.
• De mogelijkheid om bij grote namen veldervaring op te doen en zo jouw actorschap te halen.
• Een team van mensen die met hun kennis en ervaring graag meedenken over jouw professionele toekomst.
• Werk waar je écht blij van wordt!
Wanneer jij je richt op het verleden, maken wij ons druk om jouw toekomst!

Het team van Alef Groep zorgt er voor dat jij kan doen waar jij gelukkig van word. Dagelijks houden wij ons bezig met het matchen van mensen zoals jij met bedrijven waarmee wij al jarenlang samenwerken! Met onze kennis van de bedrijven, de branche en de arbeidsmarkt en onze interesse in jou als persoon dragen wij iedere dag onze missie ‘vinden & verbinden’ uit. Het gaat immers niet alleen om geld verdienen, maar dagelijks met frisse energie en plezier naar je werk gaan!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Schrijf je dan online bij ons in en dan nemen wij binnen 24 uur telefonisch contact met jou op! Indien je nog vragen hebt kun je ons altijd bellen op het nummer 033 2022 000 of mail je vraag naar info@alefgroep.nl.

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden