Projectleider archeologie

Solliciteer
44 dagen geleden Vast
Categorie: Overig
Branche: -
Uren per week: 32 - 38
Ervaring: -
Opleidingsniveau: -

Deze vacature is voor de betrokken archeologen die graag zorg dragen voor elke stap van het archeologisch onderzoek! Van de voorbereiding van het veldwerk tot de rapportage en alles wat daarbij komt kijken: Je bent begeleider, contactpersoon en verantwoordelijke voor archeologische projecten van kortere duur. Dit zal je doen in samenwerking met je collega's binnen een gerenommeerd bedrijf met veel specialistische kennis, en een open en informele sfeer.

De werkzaamheden zijn veelzijdig, vooral omdat je projecten zoals proefsleuvenonderzoeken van het begin tot het eind zal coördineren en begeleiden. Je blijft in gesprek met de opdrachtgevers, het projectteam en andere betrokkenen en je zal het veldwerk plannen, voorbereiden, uitvoeren en uitwerken.

Voor deze functie zijn wij op zoek naar:

  • Een geregistreerd KNA archeoloog;
  • Die ervaring heeft met het begeleiden van archeologische projecten;
  • Eerder heeft gewerkt heeft met programma’s als ARCGIS en QGIS;
  • En beschikking heeft over een rijbewijs B

In deze functie zal je veelal projectmatig werken. Daarom zoeken wij iemand die communicatief vaardig en flexibel is. Je blijft voortdurend in gesprek met de opdrachtgevers en het team, onder andere over het onderzoek, de planning en de bedrijfsvoering. Tijdens het project bewaak je de kwaliteit en de voortgang van de werkzaamheden, en je reageert snel op nieuwe wijzigingen en ontwikkelingen.

Wat bieden wij jou? 

  • Een salaris dat goed past bij jouw werkzaamheden en ervaring. Het startsalaris zal, op basis van een fulltime aanstelling, tussen de € 2491 en € 4000 euro per maand liggen, afhankelijk van je ervaring.  
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling, collectieve ziektekostenverzekeing, compensatie-urenregeling, WIA-hiaatverzekering en beschikking tot een bedrijfsauto!
  • Een flexibele baan met de mogelijkheid om parttime of fulltime te werken, met daarbij de zekerheid van een vaste aanstelling. 
  • Veel aandacht en ruimte voor je persoonlijke en professionele wensen en ontwikkeling!

Herken jij jezelf in de bovenstaande beschrijving? Solliciteer dan direct via deze functie of neem contact met ons op via 033 -202 2000 of info@alefgroep.nl. Wij staan elke werkdag open voor vragen of een gesprek over jouw wensen en doelen in de archeologie, het cultureel erfgoed en bodemonderzoek! 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij