Communicatiemedewerker archeologie en erfgoed

Solliciteer
41 dagen geleden Tijdelijk
Deeltijd
Categorie: Communicatie
Branche: -
Uren per week: 24
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: -
Heb jij je studie archeologie of cultureel erfgoed afgerond en is het jouw doel om het verleden voor iedereen toegankelijk te maken? Dan ben jij wellicht de perfecte match voor deze vacature! Wij zijn namelijk op zoek naar een communicatiemedewerker archeologie en erfgoed voor 24 uur per week.
 
Voor deze baan zoeken wij iemand die graag meedenkt over de mogelijkheden om erfgoed en archeologie zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen in de regio, bij het brede publiek én in de vorm van digitaal erfgoed. Je zal hiermee de perfecte aanvulling zijn van een klein, professioneel team die zich inzet voor de archeologie, het erfgoed en de monumenten van Noord-Holland. 
 
Het gaat om een functie met diverse werkzaamheden: 
- Zo zal je vrijwilligers adviseren en ondersteunen bij onder andere bij het digitaliseren van erfgoed;
- Je staat aan het voorfront van de ontwikkeling van producten en programma's rondom de publieksarcheologie en het cultureel erfgoed;
- Je zal ondersteuning bieden bij projecten rondom de monumenten en de archeologie van Noord-Holland;
- Je zal publieksgerichte activiteiten organiseren op het gebied van erfgoed en je houdt de social media bij;
- Ook zul je regelmatig evenementen en bijeenkomsten organiseren voor ambtenaren, archeologen en erfgoedprofessionals. 
 
Wie zoeken wij precies?
Wij zoeken een (junior)archeoloog of afgestudeerd erfgoedprofessional met ervaring in de communicatieve en organisatorische rollen die deze disciplines met zich meebrengen! Ook zoeken wij iemand met kennis van social media, ICT en het digitaliseren van archeologie en erfgoed. Heb je daarnaast ook gewerkt met GIS-systemen zoals MapInfo? Dan is dat zeker een pré! 
Natuurlijk is de persoon die perfect bij deze rol past communicatief sterk; je kan goed schriftelijk en mondeling communiceren en je staat graag in contact met mensen; of dit nu vrijwilligers, geïnteresseerden of collega's zijn.
Ten slotte is het het bezit van een rijbewijs B belangrijk voor deze baan. 
 
Zie jij jezelf graag in de rol van een publieksarcheoloog of erfgoedprofessional? Solliciteer dan direct op deze functie en we nemen uiterlijk op de volgende werkdag contact met je op? 
 
Heb je nog vragen? Dan kun je ons altijd bellen of mailen: 
Tel. 033-2022000
E-mail: info@alefgroep.nl
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij