Adviseur Archeologie en Erfgoed

Amersfoort, Nederland
Vacature is vervallen
276 dagen geleden Vast
Deeltijd
€ 2400 - 3000 per maand
Categorie: HR, Werving en Selectie
Branche: Personeel en werven
Uren per week: 24 - 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree

Adviseur Archeologie en Erfgoed

Voor 32 uur per week

 

Ben jij in staat vraag en aanbod samen te brengen in deze unieke branche?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Alef Groep levert al bijna 20 jaar recruitment en personeelsdiensten aan bedrijven, gemeentes en instellingen. Voor onze klanten zijn wij een betrouwbare partner voor het leveren van gekwalificeerd personeel. Daarnaast zijn wij adviseurs als het gaat om wet en regelgeving aangaande personeel en recruitment.

 

Op ons kantoor in Amersfoort is per direct een vacature ontstaan voor een gemotiveerde Adviseur Archeologie en Erfgoed.

 

Je werkzaamheden verschillen van dag tot dag en dat maakt het werk ook meteen zo interessant. Je voornaamste taken zullen bestaan uit het vinden van kandidaten voor de vacatures van onze klanten. En het vinden van vacatures voor onze beschikbare kandidaten. Dit lijkt misschien simpel of beknopt maar in essentie is dit wat we doen.

 

Om een goede plaatsing te realiseren zal je continu in gesprek zijn met zowel opdrachtgevers als werkzoekende. Je weet wat er speelt en kent de wensen en eisen van alle partijen. Zo ben jij in staat de juiste kandidaat op de juiste aanvraag te matchen.

Als de juiste match gemaakt is ben je natuurlijk nog niet klaar. De afspraken die je gemaakt hebt verwerk je in de contracten en je zorgt dat alles administratief correct is vastgelegd.

 

Wat wij bieden is een unieke functie in een zeer uitdagende branche. Je bent dagelijks in contact met interessante mensen en geniet veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Wij geloven er in om mensen vooral te laten doen waar ze goed in zijn. Daarom treden we graag met je in gesprek om te kijken wat jouw sterke eigenschappen zijn en wat dat toevoegt aan het huidige team. 

 

Bij Alef Groep kan je in ieder geval rekenen op een boven gemiddeld salaris, 25 vakantiedagen aangevuld met ADV-dagen en interessante winstdeling.  

We voorzien je van een smartphone en bieden ruime studie en ontwikkelmogelijkheden.

 

Gezien de huidige Covid-19 maatregelen is het niet onbelangrijk te melden dat ons bedrijf volledig ingericht is volgens de geldende richtlijnen. We kunnen dan ook zeggen dat je bij ons veilig kan werken. Dit kan bij ons op kantoor maar ook vanuit huis.

 

Wat zoeken wij in onze nieuwe collega?

Je bent commercieel ingesteld. Je weet van aanpakken en communiceert makkelijk met opdrachtgevers, werkzoekende en je collega’s. Het is belangrijk dat je creatief en initiatiefrijk bent. Je bent oplossingsgericht en werkt zelfstandig. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je bent continu in ontwikkeling.  

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Alef Groep
Nijverheidsweg-Noord 114, 3812 PN Amersfoort, Nederland
0 openstaande vacatures