KNA Archeoloog/Adviseur Archeologie

Solliciteer
45 dagen geleden Tijdelijk
Deeltijd
Categorie: Overig
Branche: -
Uren per week: 16 - 24
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: -

Ben je een KNA archeoloog en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in een adviserende rol? Of heb je al ervaring als adviseur en wil je je graag inzetten voor de archeologie en het erfgoed van Noord-Holland? 

Voor een van onze opdrachtgevers zoeken wij een KNA archeoloog/ Medior Adviseur Archeologie! Belangrijk voor deze functie is een brede kennis op het gebied van erfgoed en, in het bijzonder, archeologie. Voor het organiseren en leiden van bijeenkomsten is ook het belangrijk dat je beschikt over organisatorisch talent en dat je de mogelijkheden ziet om producten te ontwikkelen en processen te verbeteren die de omgang met het Noord-Hollands erfgoed kunnen bevorderen. Weet jij gemeenten en opdrachtgevers te inspireren en te informeren? Dan bevelen wij je graag aan voor deze functie! 

Functie Eisen:

- KNA - archeoloog / adviseur archeologie

- Bij voorkeur kennis van de archeologie in Noord-Holland

- Innovatief en creatief

- Kennis van Erfgoed

- Kennis van de AMZ

- Kennis van RO

- Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden.

- Goede organisatorische vaardigheden.

- Flexibel en stressbestendig

- Kan zelfstandig PVE’s en bureauonderzoeken schrijven en heeft ervaring met het opstellen met het opstellen van beleidsnota en bijbehorende verwachtings- en beleidskaarten.

- Bij voorkeur in bezit van rijbewijs B

Over de organisatie

Je gaat te werk in een onafhankelijke organisatie waar een team van professionals zich inzet voor het Noord-Hollands erfgoed. Centraal staan het ondersteunen en adviseren van de Provincie en gemeenten bij het uitvoeren van hun archeologiebeleid, het geven archeologisch advies en het schrijven van PVE’s en bureauonderzoeken.

Bij deze organisatie vind je een uitdagende baan in een klein maar zeer professioneel team op een mooi kantoor in Noord-Holland. Wij bieden een marktconform salaris met een eigen arbeidsvoorwaardenregeling en pensioenregeling.

 

Zie jij jezelf in de bovensaande beschrijving? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de archeologie en erfgoedsector? Solliciteer dan direct via deze vacature of neem contact met ons op via 033 -202 2000 of info@alefgroep.nl. Uiterlijk de volgende werkdag gaan we graag met je in gesprek! Ook voor vragen naar deze of onze andere vacatures staan wij elke werkdag open!

 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij