Veldmedewerker archeologie

Vacature is vervallen
201 dagen geleden Tijdelijk
Categorie: Overig
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree
Krijg je ook alweer zin om het veld in te gaan deze zomer? Dan zijn wij op zoek naar jou in het kader van diverse projecten!
 
Naar wie zoeken wij precies?
Archeologie is jouw passie en je geniet van de aarde tussen je handen, de warmte van de zon en de verwachting dat je elk moment iets kunt ontdekken! 
Woon je niet in de omgeving en heb je geen zin om elke dag uren op en neer te moeten rijden? Dat is geen punt! Wij zorgen ervoor dat jij samen met je collega’s een goed onderkomen hebt. Dat is ook nog eens heel gezellig! Wil je liever dicht bij huis werken? Ook geen probleem! Wij houden je op de hoogte van de projecten die op reisafstand zullen plaatsvinden. 

Werken bij Alef Groep als veldmedewerker betekent: 
• Een salaris op basis van je opleiding en ervaring
• Meer geld in de vorm van reiskostenvergoeding, vakantiegeld en extra vergoeding bij overnachting.
• De mogelijkheid om bij veel verschillende bedrijven veldervaring op te doen 
• Een team van mensen die met hun kennis en ervaring graag meedenken over jouw professionele toekomst.
• Werk waar je ècht blij van wordt!  

Dagelijks houden wij ons bezig met het matchen van mensen zoals jij met bedrijven waarmee wij al jarenlang samenwerken! Met onze kennis van de bedrijven, de branche en de arbeidsmarkt en onze interesse in jou als persoon dragen wij iedere dag onze missie ‘vinden & verbinden’ uit. Het gaat immers niet alleen om geld verdienen, maar dagelijks met frisse energie en plezier naar je werk gaan!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Schrijf je dan online bij ons in en dan nemen wij binnen 24 uur telefonisch contact met jou op! Indien je nog vragen hebt kun je ons altijd bellen op het nummer 033 2022 000 of mail je vraag naar info@alefgroep.nl.

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden