Ervaren veldarcheoloog

Bergen op Zoom, Nederland
Vacature is vervallen
18 dagen geleden Tijdelijk
Voltijd
Categorie: Overig
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree
Archeologen uit Noord-Brabant en Zeeland, opgelet!
Voor meerdere projecten in Noord-Brabant en Zeeland zijn wij op zoek naar een ervaren archeoloog die graag het veld in gaat! Momenteel is er een mooie project bezig in de buurt van Bergen op Zoom. Het gaat om een stadskernopgraving waar veel wordt gevonden uit de Nieuwe Tijd en ook de Middeleeuwen! Je zal deel uitmaken van een leuk team bij een fijn en professioneel archeologisch bedrijf. 
 
Ben je een archeoloog die zelfstandig aan de slag kan in het veld? En heb je al ervaring met het bedienen van de GPS? Dan spreken we je ontzettend graag in het kader van dit project. 
 
Het gaat om een fulltime project die tot ongeveer 24 juni zal lopen! Ben je in deze periode beschikbaar en is West-Brabant goed te bereiken voor je? Neem dan snel contact met ons op en we maken graag kennis met je! Je kan direct solliciteren via deze vacature, of je kan ons bellen of mailen om het gesprek met ons direct te starten: 
033-2022000
info@alefgroep.nl
 
Let op: Ook op vrijdag 27 mei, de dag na Hemelvaart is ons kantoor gesloten. Dan is mailen de beste optie, we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!
 
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden