Veldmedewerker - (KNA) Archeoloog BA

Vacature is vervallen
91 dagen geleden Tijdelijk
Voltijd
Categorie: Overig
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree
Periode: 13-09-2021 - 17-12-2021

Veldmedewerker - (KNA) archeoloog BA

Alef groep is op zoek naar een archeoloog voor een project in de regio Nijmegen! Ben je een ervaren archeoloog met een flexibele en pragmatische aanpak? Ben je behendig met de RTS, GPS en misschien zelfs met de metaaldetector? Dan kun je wel eens de ideale kandidaat zijn om te werken in het archeologisch interessante Nijmegen!

Het gaat om een project van ongeveer 2 tot 3 maanden. De startdatum zal halverwege september zijn. 

Wat je gaat doen

Je zal diverse werkzaamheden uitvoeren conform de richtlijnen van de BRL4000 en vigerende versie van de KNA. Hieronder vallen het zelfstandig uitvoeren en begeleiden van veldwerk, het bijhouden  van de administratie, digitale documentatie en het bewaken van de kwaliteit hiervan, en het uitvoeren van meetwerkzaamheden met een RTS of GPS (Leica). Heb je ruime ervaring met de metaaldetector? Dan word je hier zeker ook voor ingezet! Bij de werkzaamheden zal je aangestuurd worden door de projectleider, met wie je contact zal onderhouden.

Wie ben jij?

- Je hebt een afgeronde universitaire opleiding Ba archeologie;

- Je hebt basiskennis over de Opsporing van Ontplofbare Oorlogsresten (OOO- registratie niet verplicht)

- je hebt een medische keuring gehad (Bodemsaneringskeuring type A&B)

- Een KNA-actorstatus is een pré;

- je hebt goede kennis van de inhoud, procesgang en veldwerkmethodiek binnen de archeologische monumentenzorg;

- je hebt ruime ervaring met gravend onderzoek in het Nederlandse rivierengebied conform de protocollen 4003 en 4004 van de BRL 4000, is een pré;

- je hebt  ervaring met de uitvoering van alle voorkomende, voor de KNA-Archeoloog werkzaamheden binnen projecten m.b.t. veldwerk;

- je hebt gedegen kennis van, en ervaring en affiniteit met, projectmatig werken binnen de Nederlandse (contract)archeologie, met aantoonbare veldwerkervaring op opgravingsprojecten uit verschillende archeologische perioden;

-  ruime ervaring ArcheoLINK is een pré;

- je hebt ruime praktijkervaring met GPS en RTS meetapparatuur voorzien van Leica Captivate-software;

- geruime ervaring met metaaldetectie;

- aantoonbare werkervaring binnen een gemeentelijke organisatie is een pré.

Wat zijn je competenties?

Je bent flexibel, hebt een proactieve, pragmatische en resultaatgerichte werkhouding en denkt mee in realistische, praktische en kostenefficiënte oplossingen. Ook ben je communicatief vaardig in zowel woord als geschrift. Je hebt oog voor detail en zal eventuele problemen tijdig signalieren, maar je denkt mee en bent dus ook onderdeel van de oplossing!

De opdrachtgever gaat ervan uit dat je fulltime ingezet zal worden (5 dagen, 40 uur per week); de exacte ureninzet kan wekelijks flexibel zijn.

Zie jij jezelf in de bovenstaande beschrijving? Solliciteer dan direct via deze functie of neem contact met ons op via 033 -202 2000 of info@alefgroep.nl. Voor vragen of verdere uitleg kunt u ook contact met ons opnemen!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden