Medewerker Magazijn, 24-32 uur per week, Amersfoort

Solliciteer
21 dagen geleden Tijdelijk
Categorie: Facilitaire dienstverlening
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 5 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding
Periode: 23-01-2023 - 31-07-2023

Onze opdrachtgever in Amersfoort staat al voor meer dan 20 jaar garant voor deskundig archeologisch onderzoek. Na een dergelijk onderzoek worden de archeologische vondsten verwerkt en (tijdelijk) opgeslagen in het magazijn. 

Voor hen zijn wij op zoek naar een Medewerker Magazijn die deze rol voor wil gaan invullen en hierbij het aanspreekpunt zal zijn voor de verschillende afdelingen.

Een functie waarin een beroep wordt gedaan op je logistieke vaardigheid en magazijn ervaring. Daarnaast zal je werk ook bestaan uit vervoersklussen, bestellingen doen, uitvoeren van kleine reparaties en de grotere reparaties coördineren. Bij het uitvoeren van het werk in het magazijn zul je ook gebruik maken van een stapelaar. Wanneer je hier vaker mee hebt gewerkt is dit zeker een pré.

Als Medewerker Magazijn ben je in staat om secuur en gestructureerd te werken en voor af en toe zwaar fysiek werk deins jij niet terug. Je hebt graag je dingen voor elkaar en bent gemotiveerd om alles tot in de puntjes te verzorgen voor jouw collega's.

Lijkt je dit een leuke baan om op te pakken? Schrijf je dan in via onze website (inschrijven) en we nemen heel graag contact met je op!

Natuurlijk mag je ons ook mailen of bellen, zodat wij direct je vragen kunnen beantwoorden. Je kunt ons elke werkdag bereiken via:
info@alefgroep.nl
033-2022000

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden